IJsselbloem B&B is officieel "Gastheer van de Krimpenerwaard"  Meer info op uitindewaard.nl

Privacy verklaring

Nederlands

Privacy Verklaring IJsselbloem Bed & Breakfast


Privacy verklaring voor de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming van IJsselbloem Bed & Breakfast, gevestigd aan de IJsseldijk-Noord 55, 2935BH in Ouderkerk aan den IJssel. Hierin wordt beschreven welke gegevens wij van u gebruiken en bewaren.


Persoonsgegevens die worden verwerkt

IJsselbloem Bed & Breakfast kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van IJsselbloem Bed & Breakfast, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van het contact- of reserveringsformulier op de website aan IJsselbloem Bed & Breakfast verstrekt. IJsselbloem Bed & Breakfast kan de volgende persoonsgegevens verwerken:


- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres


Versleutelde verzending

De gegevens die u in het contact- en reserveringsformulier (vanaf de website) invult worden versleuteld verzonden naar de server waar de website ijsselbloem.nl wordt gehost. De website is hiervoor beveiligd met een zogenaamd SSL-certificaat. Dat deze werkt kun u zien aan het groene slot voor de URL in uw browser. U ziet daar ook in het groen het woord ‘Veilig’ staan. De gegevens worden direct verzonden en lokaal opgeslagen op een computer van IJsselbloem Bed & Breakfast en worden bewaard.


Waarom IJsselbloem Bed & Breakfast gegevens nodig heeft

IJsselbloem Bed & Breakfast verwerkt uw persoonsgegevens om indien nodig contact met u op te nemen. Daarnaast kan IJsselbloem Bed & Breakfast uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit een reservering.

Het opslaan van uw gegevens gebeurt op een beveiligde computer en is alleen door ons in te zien.


Wat is het doel van het bewaren van uw persoonlijke gegevens?

Het doel van het bewaren van deze gegevens is ten eerste voor onze eigen administratie. Hiermee kunnen wij onder andere: bijhouden hoeveel gasten er komen en b.v. contact met u opnemen bij gevonden voorwerpen. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketing doeleinden zoals een nieuwsbrief. Wanneer u ons wilt volgen kunt u kijken op ijsselbloem.nl en Facebook.


Hoe lang IJsselbloem Bed & Breakfast gegevens bewaart

IJsselbloem Bed & Breakfast bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.


Delen met anderen

IJsselbloem Bed & Breakfast verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Google analytics

IJsselbloem Bed & Breakfast maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan IJsselbloem Bed & Breakfast te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

IJsselbloem Bed & Breakfast heeft hier geen invloed op.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@ijsselbloem.nl

IJsselbloem Bed & Breakfast zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.